Estic fart de què em diguin nazi.

Esvàstica 2

En els darrers temps, la premsa espanyola, els polítics del PP i alguns acòlits del PSOE, m’han dit nazi (quant a català i independentista) tantes vegades que ja cansa. I el que és pitjor, encara ara no sé pas perquè m’ho diuen.

Sabedor de què l’Estat Espanyol va tenir una relació d’emmirallament i d’amistat amb l’Alamània nazi i que a hores d’ara el govern del PP mai ha condemnat la dictadura franquista i que anteriors governs del PSOE no van eliminar molts símbols de la dictadura que hi ha disseminats per la geografia espanyola, no puc comprendre què collons els hi ha agafat amb aquesta infausta paraula que fa referència a la pitjor època de la història de la humanitat. I ens l’etziben constantment, arran de les actuacions que bonament és fan per aquí per mirar de votar i comprovar si hi ha una majoria independentista o no.

Els nazis van voler ser grans i dominar Europa i el món sencer fotent les hòsties que calguessin. Nosaltres (a saber quants) només volem separar-nos de la gran Espanya unidad de destino en lo universal i contents com unes pasqües de ser petits. Veritablement és el joc dels disbarats.

I com ja he dit abans que n’estic fins als collons, la próxima vegada que llegeixi o senti que em diguin nazi, jo, humilment, des del meu blog publicaré una creu gammada perquè a mi m’agraden l’hinduisme i el budisme, on l’esvàstica representa amb les seves dues formes encreuades, a Brama, el concepte impersonal de Déu. L’esvàstica està relacionada a la permanent evolució de l’univers i la seva presencia pot ser portadora de la bona sort. Dedico aquesta senzilla reflexió als que no evolucionen i s’han quedat aturats en el temps del feixisme, el nazisme i el franquisme, una dissortada època en que és negava el senzill fet de pensar diferent.

Apa, m’he quedat descansat. Ah!, la foto és molt recent, de l’agost de 2015. La vaig fer amb el meu tronat i.phone 4 bàsic i la paraula “birla” que podeu llegir, vol dir “temple”.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: