Que bons que són aquests cigarrets! (2a part)

AXx3QORhRDKAMrbb8pX4_photo 2

  • A Empori el mar és molt gran, difícilment pots topar amb algú, 7 quilòmetres de platja donen per a molt. Les poques vegades que vaig a mar (a la platja fa calor i l’aigua és molla) el bany sempre és amb cigarret encès amb l’aigua fins a coll, vigilant que les onades no el mullin. Recomano fumar molt a poc a poc. Quan s’acaba, la burilla va a la butxaca del banyador
  • Surts del dentista amb la boca adolorida i estranya, t’han punxat i foradat la geniva inferior per fer-te 5 implants de cop. Duus cap a 80 punts i algun cotó-fluix per allà ficat. El cirurgià i la infermera t’han insistit que durant una setmana no pots fumar a fi i efecte de què no s’infectin les ferides. Per fi, veus la llum del carrer, la de veritat, agafes un cigarret i li cales foc. Qui és què té collons d’esperar una setmana
  • El sopar és un avorriment, la família per no barallar-se només parla del temps i d’obvietats, i el cava no està massa fred, però tu, com és de sobres sabut, ets fumador: tens llicència per aixecar-te de taula i sortir al balcó a fer un cigarret lent i pausat. No hi ha pressa a tornar a taula.
  • Viatge en AVE a Madrid. El que no s’ha de fer mai és agafar un directe. És millor un semi-directe. L’estació de Delicias de Saragossa està a mig camí i en tractar-se d’una ciutat un xic gran, sempre hi ha qui baixa i que puja. Normalment la parada dóna per a 5 pipades a prop de la porta del tren, però quines pipades!
  • En el cotxe no es fuma. No volen ni dona ni filla. No hi ha excusa, bé sí, només una: caravana a l’autopista. Tots els cotxes parats per algun incident o per excés de tràfic o pel que sigui. Obro totes les finestretes inclòs la del sostre i puc encendre un cigarret. És molt i molt plaent. No cal que de moment es moguin els cotxes, almenys fins que el cigarret s’hagi acabat.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: