Picabaralles al Facebook

photo-1425036458755-dc303a604201

La xarxa social que més conec és el Facebook. El que la gent escriu, mostra o comparteix és molt divers. Evidentment hi ha tendències: els autoretrats fatxendes, els viatges fatxendes, les fites fatxendes de la feina, les aficions fatxendes, reflexions fatxendes i altres fatxenderies. I també n’hi ha que no en són de fatxendes, és clar.

De tot plegat, constato que només hi ha un tema que provoca debat: tot el que envolta el procés sobiranista català.

Parteixo de la base que entre els prop de tres-cents amics que tinc al Facebook (crec que els conec a tots), la majoria són publicitaris i aquests, generalment, són d’esquerres (la progressia i l’esnobisme els portem a la sang). D’altra banda, encara que la majoria els tinc a Catalunya, molts no són catalans ni pensen ser-ho de moment –alguns callen al respecte- i també n’hi ha forces de Madrid i Espanya en general. Amics acòlits –el que se’n diu acòlits- en tinc molt pocs, per la senzilla raó de què no provoco aquesta mena de reacció en la gent.

Bé, tornem al sobiranisme. He protagonitzat picabaralles dialèctiques amb els espanyols (d’allà i d’aquí) en vàries ocasions, sempre molt virulentes i enfrontades, sense cap possibilitat de comprensió ni d’acostament. És un tema summament tancat a banda i banda. Penso que els líders de la independència només tindran la D.U.I. per poder fer-hi alguna cosa.

Sobre la xiulada a l’himne a la Copa del Borbó, per les polèmiques que he sostingut, no estic segur si estan tan cabrejats per la xiulada en si com pel fet que van avisar que no es fes sota pena d’excomunió. I és clar, els catalans vam fer allò de no vols caldo doncs tres tasses.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: